Top 3 Motive pentru care merita sa cunosti Istoria Palatului Brukenthal

Cunosti proverbul ‘cine nu are batrani sa isi cumpere’? Cine a spus ca se aplica doar in cazul oamenilor? Ansamblul istoric pe care il gasesti la doar cativa kilometri de Sibiu, in Avrig, merita cu siguranta o vizita din partea ta. Haide sa aflam impreuna de ce merita sa vii pentru un sejur la Palatul Brukenthal.

#1 – Cunoscand istoria, te cunosti pe tine

Palatul Brukenthal din Avrig sau Palatul Brukenthal din Sibiu, depinde ce punct de referinta iti iei, consta intr-un important punct de atractie turistica, totul datorita baronului von Brukenthal.

Acesta este recunoscut pentru introducerea unor lucruri foarte importante astazi pentru noi, iar pentru a afla care sunt acestea te invitam sa vizitezi muzeul Brukenthal.

Atunci cand afli o noutate despre istoria neamului, de fapt adaugi inca o bucatica in puzzle-ul identitatii tale. Practic, afland de unde vii iti poti explica cum ai ajuns unde te afli.

#2 – Copiii tai invata altfel

Atunci cand te cazezi la Palatul Brukenthal in Avrig nu te vei bucura doar de o cazare ireprosabila si de servicii de restaurant impecabile. Copiii tai vor avea oportunitatea de a invata istorie altfel, asa cum trebuie.

Vor fi in contact direct cu trecutul glorios al Transilvaniei, vor trai experiente unice intr-un cadru inedit. Inevitabil, veti crea amintiri impreuna, amintiri ce va vor tine de cald in zile friguroase.

#3 – Istoria lui Brukenthal in natura

Unul dintre punctele principale de atractie din cadrul ansamblului Brukenthal din Avrig este domeniul vast, plin de arbori si poteci de explorat. Cei care isi traiesc majoritatea zilelor inconjurati de beton si masini vor aprecia cu siguranta o escapada in Parcul de la Palatul Brukenthal.

Plimba-te alaturi de jumatatea ta, mai ales ca acele zile speciale se apropie. Da, vorbim de Valentine’s Day si de Dragobete. Grabeste-te, fa o rezervare pentru doua persoane la Palat si bucura-te de o experienta romantica, unica, cum doar la Avrig poti trai.

Trofeez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *