Ce crede presa despre Palatul Brukenthal Avrig

In general, pentru a afla adevarul despre orice, o persoana verifica presa. Considerata a patra putere in stat, presa este cea care aduce noutatile necesare oamenilor care trebuie sa fie informati. 

Palatul Brukenthal din Avrig este vazut ca un important punct de atractie pentru diverse evenimente, lucru care a fost deja evidentiat prin reportajele efectuate de Digi 24. Mai jos aflam exact despre ce este vorba, asa ca te invitam sa te relaxezi si sa te bucuri de lectura.

1. Despre Finest Fashion Fest

Vara aceasta Palatul Brukenthal Avrig a gazduit Finest Fashion Fest, un festival unic si exclusivist de moda. Finest a reusit sa aduca în prim-plan adevarate personalitati ale fashionului romanesc, care si-au prezentat creatiile in interiorul fostei resedinte de vara a baronului Samuel von Brukenthal.

Evenimentul prezentat de cunoscuta prezentatoare de televiziune Ilinca Vandici a expus creatiile vestimentare ale unor designeri celebri, precum Catalin Botezatu, Correlli, Atelier Emina, Reserved si altii.

Mai multe aflati din videoclipul de mai jos:

 

 

2. Despre istoria unica a Palatului

Alt reportaj efectuat de echipa Digi a pornit pe urmele baronului von Bruckenthal.si povesteste despre elementele unice ale ansamblului din Avrig –  hotelul sau gradina – ce au fost amenajate dupa planurile originale si inspirate de palatul imperial din Viena.

Reportajul povesteste in ansamblu istoria unica a Palatului Brukenthal, despre stilul baroc folosit in arhitectura locului sau despre scopurile variate pentru care a fost folosit de-a lungul timpului.

O cunoastem si pe doamna Elisabeth Rosenauer, care îngrijeste expozitia de obiecte sasesti traditionale din cadrul muzeului Brukenthal. 

Elementele traiului confortabil modern nu au ramas departe de Palat. Mare parte din ansamblu este reprezentata de hotelul complet modernizat. Cele 25 de camere detin dotari corespunzatoare nivelului de 3 stele, iar restaurantul Palatului ofera un meniu absolut delicios din care te vei putea delecta cu siguranta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *